Izbično župa
Nakon samo par tjedana, u Crnču je u subotu, 12. rujna, održana još jedna smotra folklora. Ovaj su put nastupili najmanji članovi širokobrijeških društava, odnosno onih u kojima djeluje i dječja sekcija a među njima i najmlađi članovi našeg HKUD-a „Brda“. Ovo je zapravo prva smotra folklora ovakve prirode u Širokom Brijegu a voditelji društava se nadaju da će ona preći u tradiciju te da će se mnogi širokobriješki KUD-ovi sa dječjom sekcijom izmjenjivati u organizaciji i domaćinstvu.
Na pozornici ispred osnovne škole u Crnču su se izmjenjivali pjesma i igra a osmjesi na mnogobrojnim gledateljima su pokazivali koliko su djeca zapravo bila zanimljiva u svojim koreografijama i nastupima. Nastupili su: HKUD „Crnač“, HKUD „Biloševica“, HKD „Dobrkovići“, HKUD „Blaćani“, HKUD „Hercegovac“, HKUD „Brda“, HKUD „Jare“, HKUD „Mokro“ i HKUD „Uzarići“.
Na kraju je priređena dječja zabava s animatorima a Zdenko Damjanović je kraćim nastupom raspjevao sve prisutne starim i novim hitovima glazbene estrade.

Prijava korisnika Prijavi se