Koordinacija svih kulturnoumjetničkih društava u općini Široki Brijeg je prošlog vikenda organizirala treću po redu dječju večer folklora koja je u programu Brijeških zvona. Dvorana kina Borak je i ove godine bila domaćin razigranim i raspjevanim mališanima, članovima širokobrijeških KUD-ova iz Turčinovića, Rasna, Mokrog, Jara, Ljutog Doca, Knešpolja,  Crnča, Dobrkovića i Kočerina.

Firma Izbično d.o.o. registrirana u Splitu, vlasnika Velimira Pavkovića ? Veke,  svoju je djelatnost proširila i u ugostiteljske vode. Naime, na (polu)otoku Čiovu, mostom kraj Trogira povezanim s kopnom, otvorila je ugostiteljski objekt kraj prekrasne plaže, na prostoru od oko 1500 metara četvornih i sa 160 sjedećih mjesta.

Društvo za zaštitu okoliša i kulturno povijesnog nasljeđa Zapadna Hercegovina - EKO-ZH zajedno s Razvojnom agencijom Županije Zapadnohercegovačke ? HERAG, prošlog su vikenda organizirali drugu praktičnu radionicu u Borku pod nazivom ?Mogućnosti i načini ugradnje pločastog vapnenca u različite objekte?.

Na Puringaju su svečano otvorene nove prostorije HKUD-a 'Hercegovac'. Jerko Sesar predsjednik HKUD-a 'Hercegovac', izrazivši zadovoljstvo novim prostorijama društva, zahvalio je Općinskom načelniku Miri Kraljeviću, predsjedniku Vlade ŽZH Zdenku Ćosiću i ravnateljici Zavoda Svete obitelji Vesni Ćužić koji su najzaslužniji za dobivanje prostorija na korištenje. 

Večernji list BiH, pod uredničkom palicom našeg Joze Pavkovića, je po 13. put organizirao Večernjakov pečat, događaj koji okuplja mnoga poznata lica iz društvenog, kulturnog, sportskog, političkog i duhovnog života. Osobe koje žive ili rade u Bosni i Hercegovini i koje su porijeklom iz naše države bivaju nagrađene za svoja postignuća i uspjehe prestižnom nagradom, Večernjakovim pečatom.