Prošlog je vikenda održana još jedna večer folklora u Jarama. Organizator je bilo domaće društvo HKUD ?Svi Sveti? iz Jara a na 12. po redu manifestaciji je sudjelovalo 9 društava s područja Hercegovine i to:

Šesti festival folklora pod nazivom ?Neka pjesma Bunom teče?, prošlog je vikenda održan ispred osnovne škole na Buni kraj Mostara. U programu su sudjelovali folkloraši iz Stoca, Rame, Dubrava te Širokog Brijega.

Tri su dana prošla a dojmovi se još uvijek prepričavaju. Složnost župe je još jednom izašla na vidjelo, ovog puta na proslavi 97. godišnjice postojanja naše župe, odnosno proslavi sv. Josipa Radnika, zaštitnika župne crkve u Izbičnu.

Obilježavanje i proslava blagdana sv. Ante na Uzarićima, i ove je godine bila upriličena u organizaciji HKUD-a Uzarići.
Pod nazivom "Vrati nam se običaju staru", domaćini su 8. godinu za redom organizirali večer folklora

Silo na uskrsni ponedjeljak kod Vrančine je ove godine doživjelo svoje, jubilarno, 20. izdanje. Ponovno su se na jednome mjestu okupili najbolji gangači, guslari i diplari s naših područja a pojedina kulturnoumjetnička društva su sa svojim pjevačkim sastavima izvodili razne pjesme i bećarce što su upotpunili program ovog jedinstvenog događaja na Kočerinu.