U organizaciji HKUD-a Turčinovići iz Turčinovića u subotu, 04. kolovoza, se održala prva ?Večer kulturne baštine? u njihovom mjestu. Program je započeo u mjesnoj crkvi svetom misom koju je predvodio fra Dane Karačić i koja je bila prikazana za sve folkloraše i za njihov rad.

U sklopu manifestacije Dani Kočerina koja je pod okriljem Brijeških zvona, u nedjelju, 17. lipnja, je bila upriličena večer folklora u mjestu Kočerin pokraj Širokog Brijega.

Hotel ?Park? u Širokom Brijegu sinoć je, 14. listopada, bio domaćin svečanosti dodjele ?Zlatne ugostiteljske krune?, prestižne nagrade u industriji hotelijerstva i gostoprimstva te općenite promocije turizma u našoj državi. Organizator ovog velikog državnog događaja je Udruženje udruga hotelijera i restoratera (UHR) BiH.

Posljednjeg dana, 03. lipnja 2012.g., petodnevne manifestacije ?Dani Tolise? u Tolisi kraj Orašja bila je upriličena smotra folklora gdje je na poziv organizatora gostovalo i naše društvo HKUD Brda-Izbično. Iako je sami put zbog udaljenosti i visokih temperatura bio iscrpljujući, to nije spriječilo Izbičane da u punom svijetlu predstave kraj iz kojeg dolaze.

U sklopu manifestacije Briješka zvona 2011. u Velikoj dvorani Zavoda svete Obitelji na Puringaju u subotu, 8. listopada, održana je ?Večer folklora 2011. Ukupno 11. kulturno-umjetničkih društava iz Bosne i Hercegovine te republike Hrvatske nastupilo je na ovogodišnjoj, tradicionalnoj, 12. Večeri folklora u Širokom Brijegu.