?BH Gastro kutak?, kulinarski show koji se prikazuje ponedjeljkom i petkom na BHTV-u snimio je danas jednu emisiju i u Širokom Brijegu. Točnije u hotelu ?Park? vlasnika Miljenka Crnjca ? Miće, ponosnog Izbičanina i predsjednika kulturno-umjetničkog društva iz Izbična.

?Emisiju radimo nastojeći promovirati gastro-enološke i turističke potencijale BiH, zdrav način života kroz pripremanje i konzumiranje zdravih i prirodno proizvedenih namirnica te ispijanje raznih alkoholnih i bezalkoholnih pića relevantnog kvaliteta i porijekla? ? izjavio nam je voditelj emisije Darko Košavić. Također je izrazio zadovoljstvo u gostoprimstvu djelatnika poznatog širokobriješkog hotela.

Tako se na stolovima hotelskog restorana našla teletina na domaći način koja je oduševila kako voditelja tako i atraktivne i poznate goste Ivana Velića, trenera KK Široki TT Kabeli i mladog igrača Borisa Baraća, veliku nadu košarkaškog prvaka BiH. Košavić je izjavio da se osjeća kao da je za stolom neke specijalizirane domaće kuhinje a ne u luksuzu poznatih svjetskih hotela. Goste su zabavljali tamburaši ?Dukati? iz Širokog Brijega.

Drugi blok snimanja se obavio sa Stjepkom Bulićem, direktorom hotela i sa Vjekoslavom Draškićem, tajnikom KUD-a Brda. Bulić se uz predstavljanje hotela zahvalio ekipi iz Sarajeva što su izabrali hotel ?Park? za domaćina svoje emisije što je potvrda da se radi o hotelu s visokokvalitetnom ponudom svojih usluga.

Draškić je predstavio kraj odakle dolazi društvo kojem je on tajnik kao i povijest samog društva. Također je najavio bećarac i splet hercegovačkih kola koje su otpjevali i odigrali neki članovi KUD-a Brda predvođeni voditeljem Ivom Crnjcem ? Didovićem. Igra uz Ivinu usnu harmoniku je bila odlična te završila izlazeći iz kadra kamera BHTV-a.

Članovi kulturno-umjetničkog društva su poslužili kao odlična dekoracija emisiji  ?BH Gastro kutak? i koji su također iskoristili priliku i predstavili se preko kamera državne televizije.

Za nastup se čekalo uz osvježenje u hotelskom caffe-u

Uslijedila je akcija

Gosti za stolom su se ugodno osjećali

Sve to prate članovi KUD-a Brda

Crte lica su se morale malo popraviti za krupan kadar

Nazdravljanje s kvalitetnim vinima vinarije Zadro

Voditelju je prijalo još jedno kušanje

Glavni i odgovorni za sadržaje na stolovima su znatiželjno pratili reakcije gostiju

Vjeko Pavković