Firma Izbično d.o.o. registrirana u Splitu, vlasnika Velimira Pavkovića ? Veke,  svoju je djelatnost proširila i u ugostiteljske vode. Naime, na (polu)otoku Čiovu, mostom kraj Trogira povezanim s kopnom, otvorila je ugostiteljski objekt kraj prekrasne plaže, na prostoru od oko 1500 metara četvornih i sa 160 sjedećih mjesta.

 

Službeno otvaranje je bilo u petak, 23. svibnja, gdje su se našli i mnogi Izbičani uz ostale ugledne prijatelje i poslovne partnere našeg Veke i njegovog kuma Ivana Galića s kojim je ušao u ovaj ugostiteljski projekt. Fra Ilija Mikulić, župnik iz župe Kljaci (HR) je blagoslovio vlasnike, radnike i prostor restorana te im poželio uspješnu poslovnu budućnost.

Na stolovima su se našli različiti specijaliteti hercegovačke i dalmatinske kuhinje koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim, koji zapravo jamče kvalitetu i raznovrsnu ponudu budućim gostima.

Tamburaški sastav i pojedini članovi HKUD-a Brda iz Izbična su s ostalim gostima držali veselu atmosferu u ugodnom ambijentu i na prekrasnom prostoru što je rezultiralo jednom posebnom i nezaboravnom večeri.